Allerede advent

0
200

I år falder første søndag i advent først i december. For rigtig mange er den ellers, når den ligger i november det, der skyder julen i gang. Det er blevet en tradition, at vi ikke kun giver hinanden julegaver juleaften, men gennem hele december forkæler dem, vi holder af.

Avdentsgaver er både for de voksne og børnene. Det er en lidt mere afslappet og måske mere praktik erstatning for pakkekalenderen, hvor der skal være en gave hver dag. Her er der mulighed for at købe gaver løbende og gøre dem lidt større. Du kan læse mere og finde inspiration adventsgaver på nettet.

 

Hjemmelavede adventsgaver til far og mor

Når man bliver forældre sker der noget helt specielt for de fleste. Julen bliver pludselig i høj grad noget om andre og de gaver man giver frem for dem, man modtager. De små mennesker kommer til at fylde langt mere end alt det andet.

Hvorfor ikke bruge det, når der skal gives adventsgaver også? I dag er der rig mulighed for at fremstille smukke og anvendelige gaver fra de små og det vil helt sikkert være en fantastisk oplevelse både at lave og modtage.

 

Adventsgaver 2018 til kæresten

Når du skal give gaver til din kæreste for første gang kan det være en helt vildt skræmmende og grænseoverskridende opgave. For nogen kan det være en god ide at aftale et beløb for, hvad gaverne må koste.

Ønsker du at overraske din store kærlighed med noget ekstra i form af adventsgaver kan det være sjovt at bruge dem som clues eller små hints til, hvad der ligger under træet juleaften. På den måde bliver hele december en slags skattejagt.

Gaverne behøver ikke at være store, for det er tanken bag, der tæller. Små breve, billeder og minder fra de ting I allerede har oplevet sammen er også søde og dejlige adventsgaver.

 

Adventsgaver til børn

Ventetiden kan være rigtig lang op til jul. For nogen gælder det ikke kun selve juleaftensdag men også hele december. Derfor kan adventsgaver være med til at forsøde den lange måned.

Vælg små ting, I kan bruge sammen. For eksempel spil eller legetøj, der kan bygges med.

På den måde bliver der automatisk brugt tid sammen som familie, når tingene skal bruges.

Det kan også være udendørs legetøj, der kan bruges sammen i haven eller spil som kongespil eller kroket, I kan nyde i fællesskab.

 

Adventsgaver eller kalendergaver

De helt små vil helt sikkert have stor glæde af at pakke de små gaver op hver dag. Små klistermærker, viskelædere eller lignende, der ligger klar hver morgen. Det er en skøn tradition for de yngste, hvor dét at åbne gaven er sjovere end selve indholdet.

Adventsgaverne er en bedre løsning for de ældre, der måske hellere vil have fire lidt større gaver og ikke tænker så meget på, om der er noget at pakke ud hver dag.

For de voksne er der frit slag. Kalendergaver eller adventsgaver 2018 er helt op til dig.