Det bedste dyrehospital for dit kæledyr

0
299

Vi vil vores kæledyr det bedste. Både når de er raske – og når de bliver syge. Et kæledyr kan sagtens få brug for en dyrlæge, og det kan der være mange grunde til: det kan have tandpine, fået en infektion der ikke går væk af sig selv, eller der kan måske være tale om alvorlig sygdom, der skal behandles. Eller måske skal kæledyret bare have det årlige sundhedseftersyn og/eller en vaccination. Bor du nær Århus, og leder du efter det rette dyrehospital? Så er Åbyhøj Dyreklinik et rigtig godt bud. For selvfølgelig skal dit kæledyr have den bedst mulige behandling, uanset om det er et sygdoms- og behandlingsforløb – eller blot et tjek, der er tale om.

 

Udover et professionelt team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker vil du blive mødt af en behagelig atmosfære – på en klinik, hvor dyrene er de vigtigste. Derudover er der mulighed for at købe kvalitetsfoder og plejemidler til dit kæledyr. For foder og pleje er også noget, der vægter højt, når det kommer til dit kæledyrs sundhed, og der er gode valgmuligheder og vejledning at hente.

 

Mere end blot et dyrehospital


Uanset om man bor i Århus eller ej, kan der være utrolig mange glæder forbundet med at have et kæledyr. Heldigvis. Det er fantastisk at have et dyr at knytte sig til, uanset om man er barn eller voksen. Der er en nærhed og en særlig forståelse mellem et menneske og dets kæledyr, som ikke handler om ord, men om alt muligt andet. Samvær, leg, gåtur, pleje – og selve det at knytte sig til hinanden. Netop derfor kan det være meget hårdt, når ens kæledyr – for eksempel en hund – bliver syg. For man bliver naturligt nok selv meget følelsesmæssigt påvirket af situationen, da det jo drejer sig om ens bedste ven. Da er det rart at finde professionel rådgivning, sparring og behandling, så man kan komme godt videre. Og forhåbentlig få et raskt kæledyr med hjem.

 

Styr på adfærden

 

Der kan også være andre problemer med et kæledyr, som en hund eller kat, end lige ”almindelig” sygdom. Adfærdsproblemer med ens kæledyr kan, ubehandlet, komme til at fylde voldsomt meget i et hjem/en familie. En hund med angst, aggressioner eller problemer med at være alene hjemme kan give mange udfordringer i det daglige. Heldigvis er der også i de tilfælde hjælp at hente i form af adfærdsrådgivning. Og med rette rådgivning samt efterfølgende indsats af ejeren, kan mange problemer løse sig.