Du har nu mulighed for at blande din egen e-væske

0
295

Bruger du e-cigaretter? Og har du svært ved at finde en passende variant? Med bland selv e-væske kan du blande lige nøjagtig de aromaer, smage og dufte du ønsker, samt vælge det nikotinindhold, du finder passende. Du kan simpelthen blande din egen væske og smage den til indtil du rammer lige netop den væske, der er perfekt til dine behov. Lyder det uoverskueligt at skulle tage stilling til alle de her ting? Det kan lyde som et stort arbejde, men det er det ikke. Det er faktisk ret nemt. Hos SmokeUs, på https://smokeus.dk/produkt-kategori/selv-blander/ kan du finde alt hvad du skal bruge til at blande din egen e-væske. Her finder du de forskellige typer væske og smagsvarianter du skal bruge.

 

Én af fordelene ved at blande sin egen væske er prisen. Det er billigere at blande selv, mens der er mulighed for at justere fuldstændig efter behov. Ved kombination af flere smagsvarianter kan du altså blande dig frem til smage, der ikke kan købes færdigblandede. Det åbner altså op for en ny og spændende verden og det udfordrer din kreativitet.

Hvad skal du bruge til din bland selv e-væske?

En e-væske består af tre dele; aromakoncentrat, VPG væske og nikotin. Aromakoncentratet er det, der giver væsken sin smag og duft. VPG væsken er selve basen i den blandede væske, Det er denne væske der giver mulighed for at opnå de fordampninger, der er formålet med e-cigaretter. Denne type væske er dog smagsløs, hvormed aromakoncentratet får sin rolle. VPG væsker fås i forskellige blandingsforhold; PG og VG. PG er en forkortelse for Propylene Glycol og VG er forkortelsen af Vegetabilsk Glycerol. De to typer basevæske har hver deres effekt på dampproduktionen og den måde dampen former sig.

 

PG er en tynd, smagsløs og neutral væske, der primært bidrager med, at den tilførte aroma ikke påvirkes i smag og duft. Desuden bidrager PG med den halskradsende fornemmelse, du kender fra cigaretter og det kan derfor medvirke til en mere velkendt fornemmelse. Den tynde væske skaber en mindre mængde damp og kan for nogle virke stærk. VG derimod, er en tykkere basevæske, der ikke er helt smagsløs, idet den tilfører en sødme til smagen på din aroma. Desuden bidrager VG til en større dampproduktion. Den tykkere og sukker-agtige konsistens gør, at e-cigaretten skal renses oftere, mens det heller ikke medvirker til den halskradsende fornemmelse, som nogle præferere. Når du blander din egen e-væske kan du ligeledes blande disse to typer væske i lige det forhold, der tilgodeser dine præferencer.

 

Nu ved du hvad de hver især kan bidrage med og derfor er det bare at komme i gang med at blande lige som du ønsker det. Nikotinen er det stof fra cigaretter, der er afhængighedsskabende og det er muligt at tilføje nikotin til sin bland selv e-væske. Nikotinen er ikke nødvendig for at du kan blande en e-væske, men et tilvalg, der kan gøre overgangen fra cigaretter til e-cigaretter mere håndterbar.