Find din plads på nettet gennem webhosting

0
445

Har du en hjemmeside, som du gerne vil have online? Så har du brug for en ”plads” på nettet, og denne plads kan du finde gennem webhosting. Hvis din hjemmeside skal være aktiv og skabe trafik, så er det nødvendigt at den ligger på en server. Denne server kan du selv opsætte, hvis du har den nødvendige erfaring og viden, men hvis du ikke har dette, så kan du leje en server gennem webhosting.
Når du lejer en server, så er det ligesom at leje et hotelværelse, du betaler nemlig for opbevaringen. Her er det dog ikke dig selv, som du opbevarer, det er de filer, som hører til din hjemmeside. Når du har lejet serveren, så er det essentielt, at du også køber et domæne, som skal tilknyttes din hjemmeside. Domænet er navnet på din hjemmeside, og dette er helt nødvendigt, hvis du gerne vil have besøgende. Der er kamp om de gode domæner, fordi domæner er unikke, så du kan med fordel vælge dit perfekte domæne, før din konkurrent gør det!

 

Sådan afdækker du dine behov!

Ligesom når du lejer et almindeligt hotelværelse, så er der, når man taler om webhoteller også nogle behov, som skal afdækkes. I dette afsnit vil du få et overblik over de ting, som du med stor fordel kan overveje, før du begynder på webhosting.

Først og fremmest, hvad er dit reelle behov? Har du brug for 5 GB plads eller 50 GB plads? Der er ingen grund til at betale for 50GB, hvis du reelt kun anvender 4GB.
Hvor mange forskellige domæner vil du have knyttet til din server? Der kan være fordele ved at anvende flere forskellige domæner, da dette kan sikre, at folk altid nemt vil kunne finde din hjemmeside.
Hvor meget trafik anslår du, at hjemme vil få? Dette er et af de vigtigste parametre, når du skal vælge den korrekte hosting. Du kan nogle steder vælge, at du vil have ubegrænset trafik, og du kan også vælge, at der skal være et loft. Så hvis du kun regner med at få 20-40 besøgende på en dag, så kan du drage fordel af at sætte et loft, som du altid kan hæve, hvis trafikken øges.
Med disse par råd i bagagen, så er du næsten klar til at drage fordel af webhosting. Hvis du vil finde flere gode råd samt en oversigt over de bedste webhoteller, så kan du finde god webhosting her.