Find et godt kostume til den næste udklædningsfest

0
363

Der er efterhånden rigtig mange anledninger til at holde en udklædningsfest i Danmark, og det bliver kun mere og mere populært. De fleste har derfor også prøvet at stå i den situation, hvor de ikke ved hvad de skal klæde sig ud som, når det er tid til fest. Her får du et par gode idéer til, hvad dit næste kostume kan være.

Du kan også finde mere inspiration og mange fede kostumer her: billig-billy.dk/kostumer.

Forslag til kostumer

Når det kommer til udklædning, så er det meget populært at klæde sig ud som karakterer fra film og tegneserier. Der er naturligvis massere af undtagelser, men de fleste har prøvet at klæde sig ud som noget fra en film. Det kan fx batman, spiderman eller ham den skøre pirat fra Pirates of the Caribbean. Vampyrer er også en af de meget populære, som der er mange der vælger at klæde sig ud som. Det kræver heller ikke det helt store, udover make-up, så det er en nem udklædning, hvis man ikke lige har haft tid til at købe noget ind.

Gode og nemme pige og kvinde kostumer

Hvis du er pige, og er på udkig efter nogle gode og nemme idéer til dit næste kostume, så kommer der her et par forslag, som du selv kan klare med et hurtigt kostume fra internettet.

  • Prinsesse. Nok det mest populære pige-kostume, især blandt de yngre piger. Det bliver ikke meget mere eventyrligt end dette.
  • Heks. I mange historier er dette prinsessens ‘fjende’. Folk har klædt sig ud som heks lige så længe at man har klædt sig ud, og meget har ikke ændret sig siden.
  • Sygeplejerske. Dette er også et enormt populært kostume blandt de unge kvinder, som gerne vil være lidt frække i det. Der findes et hav af forskellige sygeplejerske udklædninger på nettet, og de kan ofte købes billigt.
  • Kat / Catwoman. Her er det ofte blot sort udklædning, og et sæt katteører. Det er nemt lige at tegne et par knurhår på med en eyeliner eller lignende.
  • Rødhætte. Hvis man gerne vil have en lille mellemting mellem at være fræk og sød. Her klarer rødhætte dette perfekt. Du kan selv vælge at være mere eller mindre fræk.

Smarte drenge og mande kostume idéer

Drenge har ligesom pigerne et par gode klassiske udklædninger, som altid er et hit. Her får du et par gode idéer til drenge og mande kostumer.

  • Superhelte. Der er massere af superhelte at vælge imellem, som er altid er populære. Det er bl.a. Superman, spiderman eller batman. Disse kostumer kan nemt findes på internettet, og findes i mange forskellige kvaliteter, men til børn kan de sagtens nøjes med de billige versioner.
  • Pirat. Endnu en af de gode gamle klassikere, som aldrig går af mode. Der findes mange forskellige måder at klæde sig ud på pirat på, men til fælles for de fleste er klappen for øjet, hatten og nogen gange en klo.
  • Zombie. Hvis du ikke har haft tid til at købe dit kostume, så kan du nemt og hurtigt blive til en zombie. Det kræver gerne lidt make up, og resten kan klares med gammelt tøj, som du alligevel ikke bruger længere. Bare riv det lidt i stykker, og lad som om du er hjernedød, så er du klar.
  • Vampyr. Hvis du gerne vil være lidt uhyggelig og samtidig imponere festen, så er vampyren altid et godt valg. Det kan igen klares med minimal udklædning og make up. Hvis du har mulighed for en vampyr-kappe og hugtænder, så kommer den til at sidde lige i skabet.

Det var en håndfuld gode idéer, så du er klar til at tage den næste kostumefest med storm. Held og lykke.