Find det rigtige dukketøj

0
240

Dukketøj er ikke bare dukketøj. For det skal også passe til den helt rigtige dukke. Dette i størrelsen og stilen. Altså skal man vide, hvilken dukke man køber dukketøj til, før man overhovedet kan købe noget. Dernæst er der også et større udvalg af dukketøj indenfor de forskellige typer af dukker, som gør, at man også her må vælge hvilken af de mange sæt, man skal vælge. At find det rigtige dukketøj kræver altså at have lidt viden om, hvad det skal købes til. For ellers kan man ende med noget helt forkert. Her kunne man eventuelt spørge til råds i en butik eller undersøge det på nettet, for at få lidt hjælp, så man kan finde det helt rigtige. For det kan være en jungle at finde rundt i alt det legetøj, der ellers er og så at skulle finde det helt rigtige tøj til den helt rette dukke kan kræve sit.

Dukketøj udgør en stor del af legen med dukker

De fleste piger husker nok, hvordan de har leget med dukker. Dette indebærer ofte en lang proces, hvor man skal klæde dem på og finde det helt rigtige tøj til dem. Altså er det at lege med dukker ikke blot at have en dukke. Det handler lige så meget om, at have en masse dukketøj til at kunne klæde dukken rigtigt på. Altså er tøjet en stor del af legen og det at lege med sin dukke. For man kan bruge timevis på at sidde og finde tøj og skifte tøj på sin dukke, samt sætte hår. Dette alt imens man sidder og leger hvordan dukken skal til det ene eller det andet. Dukketøj udgør altså en stor del af legen med dukker. Hvilket gør at dukketøjet er vigtigt, samt at have et udvalg af dukketøj. Der skal jo være noget til alle lejligheder og alle de forskellige lege, man har.

Lav dit eget dukketøj

Kan man ikke få nok dukketøj, så er der altid en mulighed at lave det selv. Det er blot at finde noget gammelt stof eller nogle gamle klude og så gå i gang. Dukketøj er forholdsvis simpelt at lave, da det ikke skal være ligesom rigtigt tøj, det skal kunne åbnes i ryggen og lignende, så at man kan få det af og på dukken. At lave sit eget dukketøj gør også, at man helt selv kan designe det og bestemme, hvordan dukken skal se ud. Altså er der mange goder herved og mulighed for at udfolde sine ideer.