Flotte fastelavnskostumer til børn

0
311

Børn elsker fastelavn og børn elsker udklædning. Det appellerer nemlig til børns store fantasi, som de holder meget af at benytte. Rollespil med udklædning er ligeledes sundt for barnet, så det er en god ide at forældrene støtter børnene i dette.

Jo flottere og mere spændende disse fastelavnskostumer er, jo større chance er der også for, at børnene vil bruge dem til lege i løbet af året. Så man må endelig ikke gemme tøjet væk efter fastelavn, da der er mange timers god lege i tøjet.

Men hvilket udklædningstøj er de største hit, det har vi set lidt nærmere på. Generelt kan siges, at klassiske roller fra riddertiden altid har været et hit, såsom ridder og prinsesse.

 

Disney udklædning er altid et hit

Disney kan ramme børnene som ingen andre. Deres film går rent i børnenes hjerter, og børnene lever sig totalt ind i disse fantastiske film. Den store glæde og indlevelse gør også, at børn elsker at klæde sig ud som deres helte fra Disney filmene.

Samtidig er Disney rigtigt gode til at lave diverse legetøj og udklædningstøj om deres film, eller i hvert fald sælger de rettighederne til andre firmaer. Dermed er der et stort udvalg af Disney tilbehør, som bl.a. kan bruges til fastelavn.

For tiden er det Elsa fra Frost, som er det store hit hos pigerne. Dette har det været i snart mange år, selvom filmen efterhånden er over 5 år gammel. Dette siger noget om det magiske ved disse film, så de bliver ved med at betyde meget for børnene.

Tænker vi forældre tilbage på vores barndom, så er der også stor chance for, at Disneyfilm har spillet en stor rolle. Måske kan man stadig huske replikkerne fra Løvernes Konge og måske man endda nyder at se de gamle film sammen med ens egne børn.

Prinsesser og riddere

De klassiske roller fra eventyrene er også stadig et hit. Børnene får læst mange eventyr op derhjemme og i børnehaven, vuggestuen og skolen. Her er det ofte prinsesser og riddere, som har hovedrollen, hvorfor disse karakterer har en stor plads i børnenes bevidsthed.

Samtidig bliver børnene stimuleret med en masse tegnefilm i fjernsynet, og her er det også ofte med prinsesser, drager og riddere. Der er derfor klart, at det fylder meget hos børnene og man går ikke helt galt i byen med denne type udklædning fra eventyrene.

Kilde: http://www.blikfangskostumer.dk/shop/fastelavn-3s1.html