Mobilpakker – find det rigtige abonnement til dig

0
242

Velkommen til et hav af mobil-pakker. I dag findes der enormt mange teleudbydere, og hver enkelt teleselskab har flere forskellige mobilpakker du kan vælge imellem. Tilsammen udgør mulighederne en jungle af forskellige tilbud, som er super svært at finde rundt i. Vi har de store kendte teleselskaber såsom Telenor, 3, Telia og CBB Mobil – dem har de fleste hørt om, eller måske endda været kunde hos på et tidspunkt. Ud over dem er der en del mindre kendte televirksomheder, som også tilbyder gode, billige og fornuftige abonnementer. I takt med at udbuddet stiger, bliver det også sværere at finde rundt i. Og mange forfalder til det abonnement deres familie eller venner bruger og kender. Men det kan altså godt betale sig at sætte sig lidt ind i de forskellige selskaber og hvad man egentlig får for pengene – og hvad man eksempelvis betaler hvis man overstiger det månedlige tale eller data-beløb, for det er ofte her, at folk får sig en grim overraskelse med en kæmperegning de ikke havde forventet – men som de vel og mærke ikke kan komme uden om at betale. Herunder kan du læse fire punkter som du kan tage udgangspunkt i, når og hvis du skal vælge dig et nyt mobilabonnement. Dermed kan det måske blive lidt nemmere for dig at finde rundt i de mange tilbud.

  • Særlige tilbud og behov – Finder du ind til hvilke behov du har når det kommer til brug af mobiltelefon, kan du også lettere finde et selskab der kan opfylde dine behov. Istedet for først at undersøge markedet, og derefter “tro” at du har de behov de opfylder, er det meget bedre at fastlægge dine behov først. Derved undgår du at blive forført af gode og lokkende tilbud om noget du egentlig slet ikke har brug for. Når du gransker dine behov, kan du overveje følgende: Hvor meget taler du i telefon om måneden? Hvor meget data bruger du? Ringer du ofte til udlandet? Rejser du meget? Befinder du dig i områder med ringe dækning? Hvor mange penge har du at bruge på mobilbrug om måneden?
    Med disse tinge klarlagt er du bedre rustet til at komme igennem junglen af mobilabonnementer og ende op med det der passer til dig.

 

  • Mærkesager – Det er rent faktisk muligt at finde et teleselskab hvor økonomisk profit ikke er det eneste der tæller. Har du nogle mærkesager som du går op i, eksempelvis miljø, bæredygtighed eller egalitarisme – kan du jo gå efter det når du leder efter mobilabonnementer. Greenspeak er et eksempel på et teleselskab som vil andet og mere end blot at tjene penge. De donerer en del af deres overskud til velgørende formål og fokuserer på en masse andet bæredygtigt og politisk. Tjek den slags ud, hvis du gerne vil forbinde din livsstil med dit teleselskab. Det er trods alt en virksomhed som du kommer til at betale et fast beløb til hver måned, så hvorfor ikke vælge med omhu?

 

 

  • Prissammenligning – For at komme gennem junglen er det alfa omega at kunne sammenligne de mange udbydere og priser. Hvis du skal google det ene teleselskab efter det andet, tjekke alle deres tilbud ud, og holde et overblik over priser og indhold, så kommer du på et stort stykke arbejde. Derfor er det super smart at bruge en online prissammenligner. Her kan du søge efter det der er vigtigt for dig, og få et overblik over hvor du finder det du ønsker.

 

  • Kontakt – Når du har været igennem de første tre punkter, har du muligvis et par forskellige teleselskaber som tilbyder det du har brug for. Nu kan du overveje om du vil tage kontakt til dem, og snakke lidt om et eventuelt abonnement. Husk på, at du kommer til at betale mange penge til firmaet, så det er okay, at du sætter dig ordentligt ind i sagen, og får lidt service inden du beslutter dig.

-Kilde: www.mobilpakke.dk