Oplev whiskeysmagning på egen hånd i eget hjem

0
203

I vores samfund handler det om at være med på noderne, hvis man vil fremstå som velvidende og have høj status i sin omgangskreds. Derfor kan man med fordel invitere familie og venner på whiskeysmagning i sit eget hjem. Denne oplevelse vil være noget, der giver liv til kommende samtaler henover gode middage og andre sammenkomster i fremtiden. Whiskeysmagning kan bookes online, hvor man blot skal udfylde antal gæster, ønsket deltagerpris og eventuelt hvilket tema man ønsker i forbindelse med smagningen. Man kan udfordre egne og andres smagsløg ved et sådant arrangement.

For virksomheder er det også blevet en trend at bruge whiskeysmagning i forbindelse med større arrangementer, således at man kan trække flere kunder og samarbejdspartnere til. Ønsker man en whiskeysmagning kan man invitere op til 100 gæster. Det er i langt de fleste tilfælde også muligt at bestille tapas eller andre lækre småretter i forbindelse med en sådan smagning, da man ikke blot kan tilbyde sine gæster at smage på de alkoholiske drikke. Dette er meget populært i højere kredse, hvor man ønsker at imponere kommende samarbejdspartnere fra udlandet og statuere sig selv og virksomhedens profil i det offentlige rum.

Udfordr sanserne med en whiskeysmagning

Når man inviterer gæster til en whiskeysmagning handler det naturligvis ikke om at man skal drikke sig fuld i en masse dyre mærker. Derimod bør man gå ind til arrangementet med en forventning om at møde en ekspert, der guider én igennem de mange smagsnuancer, dufte, farver og konsistenser af whiskey. Derudover kan man få en masse gode råd omkring servering af de forskellige typer og mærker. Eksperten vil fortælle hvilke typer whiskey, der bedst serveres med en isterning og hvilke der måske indbyder til en frugtskive eller blot skal nydes stuetempereret i godt selskab.