Prøv en anderledes og aktiv ferie

0
308

Er du blevet træt af samme ferie hvert år? Det er der i hvert fald rigtig mange danskere der er blevet, og rigtig mange af dem er istedet for begyndt at tage på mere aktive ferier, som er en smule anderledes end den sædvanelige slikke-sol ferie ved poolen.

Togferier

En af de rigtig populære typer af aktive ferie, er en togferie. Du kan fx tage en togferie i Schweiz med Glacier Ekspress, og opleve den helt uimodståelig smukke natur, som Schweiz nu engang har. Med kæmpe store vinduer i toget, får du mulighed for at opleve de smukke bjerge og natur helt tæt på.

En togferie kan være en del af en længere ferie, eller faktisk en hel ferie i sig selv. Der er forskellige længder på togferier, og fx Glacier Ekspress er kun 3 dage lang, så den er perfekt, hvis du kun skal afsted i en lille forlænget weekend, eller som del af en længere ferie, fx en skiferie.

Trekking

Trekking er også blevet helt utroligt populært de seneste år, og det er der en god grund til. Du kommer ikke meget tættere på naturen, end du gør, når du tager på en god trekking tur. Tag fx på en trekking-ferie i Thailand, hvor du kommer helt tæt på den lokale befolkning oppe i bjergene eller junglerne. Ved nogen trekking ture kommer du endda til at sove i en lokal families hjem, hvor du spiser og sover. Det er en helt unik måde at opleve en meget anderledes kultur på, og det kan blive et fantastisk minde og historie resten af livet. Man bør helt sikkert prøve at tage på sådan en tur mindst én gang.

Zip-lining

Zip-line er også blevet en rigtig efterspurgt aktivitet. Dette er også nemt at få til at passe ind i en mere normal og afslappende ferie, da det som oftes kun er en dag. Det er meget speciel måde at opleve jungler osv. på, hvor du suser rundt i toppen af træerne, nærmest som et flyve-egern i skoven.

Skiferie

Skiferien er ikke noget nyt, men stadig et glimrende eksempel på, hvor meget sjov man kan have på en aktiv ferie. Det har længe været en af danskernes yndlingsform for ferie, og det er der jo ikke noget at sige til. Alle der har været på skiferie elsker det.

Hvis du går rundt og er i tvivl omkring hvad du skal lave på din næste ferie, så er det bare med at komme i gang med at undersøge alle de muligheder der findes. Hvis du hellere vil på en ren afslapningsferie, så kan det også være svært at slå sol, strand og vand. Det er jo heldigvis helt op til en selv, hvad man kunne tænke sig. Hvis du derimod har mod på en aktiv ferie, så er der masser af information rundt omkring på nettet, så det er bare med at komme i gang.