Sådan sikrer du dit hjem

0
91

Det er vigtigt at beskytte det, man har kært. Har du egen bolig, ved du, hvor meget der er at miste, hvis der på et tidspunkt skulle komme nogen indtrængende. Det er en skræmmende tanke, som de fleste helst vil undlade at overveje – men det er en realitet, og der sker mange indbrud i Danmark.

Der bliver begået indbrud i omkring 30.000 gange om året i Danmark – og det er blot i privat beboelse. Det er mange indbrud for et småt land. Derfor er det ikke en urealistisk frygt, man har, hvis man er bange for, at der skulle blive begået et indbrud i ens hjem.

Statistikker har påvist, at bor du i en storby eller i en forstad, er der større sandsynlighed for, at der kommer indbrud i dit hjem, men uanset hvor i landet, du bor, er det vigtigt, at du sørger for, at du har et så beskyttet hjem som muligt.

De fleste har både TV, computer og andre dyre ejendele i hjemmet, så kommer der ubudne gæster, er der meget at miste.

Du kan naturligvis tage dine forholdsregler – lad ikke TV’et hænge et sted, så man kan se det fra et vindue. Stil computeren et sted, hvor den ikke lokker. Nogen hævder, at det hjælper at rulle gardinerne ned, men det kan gå begge veje – det kan fjerne opmærksomhed fra eventuelle tyve, i og med de ikke umiddelbart kan se noget i dit hjem. Men det kan faktisk også have den modsatte effekt. Hvis en tyv ikke kan se, hvad der gemmer sig bag gardinerne, kan det nemlig også hurtigt få skabt en nysgerrighed hos tyven, som så kan fristes til at begå indbrud og se, hvad der gemmer sig inde bag gardinerne.

Derfor er det uden tvivl den bedste måde at beskytte sig mod indbrud på, hvis man blot anskaffer sig en tyverialarm. Med en tyverialarm kan man få mere ro i kroppen.

Vælg et alarmsystem af høj kvalitet

Når det kommer til at vælge den helt rigtige tyverialarm, er der mange gode muligheder på markedet. Derfor handler det om at finde netop dén tyverialarm, som du føler dig mest tryg ved, og hvor du er sikker på, alarmen er af høj kvalitet.

Er du nervøs for indbrud, kan det være, at du bliver mere tryg blot ved visheden om, at der nu er en alarm i dit hjem – men du kan faktisk i langt de fleste tilfælde vælge forskellige pakkeløsninger til din tyverialarm, alt efter hvilke behov du har.

Er det blot selve tyverialarmen, du har brug for, så du bliver advaret, hvis der skulle komme en indbrudstyv forbi – eller vil du også gerne have et abonnement med i købet, så der sidder en vagtmand tilknyttet til alarmen?

Derfor skal du have en GSM-alarm

På Miraca kan du købe den smarte tyverialarm GSM-alarmen. Det er en tyverialarm, hvor der er fokus på det vigtigste: at få indbrudstyvene væk. Derfor er der faktisk heller ikke et abonnement med til tyverialarmen, da det i stedet er dig og de personer, du udvælger, der vil blive kontaktet øjeblikkeligt i tilfælde af et indbrud. Du kan med fordel vælge, at det er en nabo, der vil blive kontaktet. En nabo vil kunne være på stedet langt hurtigere, end det ville være muligt for en eventuel vagtmand. Det tager som oftest mellem et kvarter og 20 minutter for en vagtmand at komme frem til et hus, og på den tid kan indbrudstyven have nået meget, i forhold til hvis en nabo dukkede op på stedet nærmest øjeblikkeligt.

Du kan læse mere om GSM-alarmen på Miraca.

Kilde: https://miraca.dk/