Styrk din karriere med en bestyrelsesuddannelse

0
281

Hvis du er en af dem, der har overvejet at tage bestyrelsesuddannelsen, så bør du klart melde dig til. På blot tre dage bliver man introduceret til en helt ny verden, hvor du får et indblik i hvad det vil sige at være bestyrelsesformand. Du vil blive sat ind i hvad der er af arbejdsopgaver således, at du kan varetage opgaverne til perfektion fremover. Hvis du har en god kollega som også har kigget på uddannelsen, så kan du med fordel tage personen med under armen. Jo flere der melder sig til, desto bedre. Bestyrelsesuddannelsen er noget for dig, der gerne vil højne fagligheden og have bredere arbejdsopgaver på dit arbejde.

Værd at vide om Board Certificate:

Hvis du har brug for at få noget ekstra på CV`et, så kan du nemt få noget videreuddannelse i bl.a. lederansvar hos Board Certificate. Virksomheden har eksisteret siden 2011 og har haft mange mennesker gennem bestyrelsesuddannelsen. I samarbejde med Horten, Boyden og KPMG har Board Certificate fået stablet en 3 dages bestyrelsesuddannelse sammen til de mennesker, som ønsker at få noget tilbygning på deres karriere. Det er en meget intensiv og kortvarig uddannelse, hvor medlemmerne skal være vågne og skarpe, da de bliver undervist af nogle af de dygtigste administrative direktører samt bestyrelsesformænd i Danmark. Det er meget forskelligt hvem der underviser på uddannelsen, da Board Certificate gør meget ud af, at få så mange forskellige undervisere på banen. Dette er med til at skabe noget variation i undervisningen således, at det ikke bliver for ensformigt.

Bestyrelsesuddannelsen tages i København, hvor der er mulighed for medlemmerne at kunne overnatte. Selvom medlemmerne bruger meget af tiden på at høre på underviserne, så starter hele uddannelsen ud med et socialt arrangement således, at medlemmerne får mulighed for at lære hinanden lidt at kende. Den første dag bliver der afholdt en tre retters middag. Dette arrangement har mange tidligere medlemmer været glade for, da det skaber noget sammenhold inden de intense dage træder i kraft. Når du har gennemført bestyrelsesuddannelsen, så vil man helt automatisk blive inviteret til to årige arrangementer i forbindelse med samarbejdspartnerne. Til disse arrangementer vil medlemmerne blive opdateret på hvad der sker i det almene bestyrelsesarbejde samt høre om eventuelle ændringer i forbindelse med bestyrelsesarbejdet.

Hvad får du ud af det?

På tredje dagen af uddannelsen bliver du testet i alt det, som underviserne har forelagt de forrige dage. Testen afgør, om du består uddannelsen og dermed kan prale med, at have bestyrelsesuddannelsen med i rygsækken. Udover at få et bredere kendskab til sin karriere, så lærer medlemmerne også meget mere om dem selv. Medlemmerne får bl.a. styret deres kompetencer, får en indsigt i den seneste lovgivning, bliver medlem af almininetværket samt konkrete arbejdsopgaver.

 

Hvis man læser anmeldelserne fra tidligere medlemmer, så har de rost uddannelsen til skyerne. På blot få dage har de fået utrolig meget viden. Underviserne bliver rost meget, da medlemmerne tydeligt kan mærke, at de underviserne er interesserede i det, som de underviser i. Dette giver så meget motivation, at medlemmerne ikke kan være andet end fokuseret.